Medelhavsrestauranger i Stockholm

Är du på jakt efter riktigt bra Medelhavsmat i Stockholm? Då kan du spana in några av de tipsen som vi ger nedan. Tanken är att du ska få känslan av att vara utomlands trots att du befinner dig i den svenska huvudstaden.

Styrelsen Bar & Bistro

En mysig liten restaurang som verkligen får det att kännas som att du befinner dig i utlandet. De serverar både husmanskost från Medelhavet och härliga drinkar. För den som inte är förtjust i Medelhavsmaten finns det även några svenska alternativ att tillgå. På sommaren finns det även en mysig innergård som är perfekt för ljumna sommarkvällar.

Copine

Ett annat bra alternativ om du vill uppleva Medelhavet på hemmaplan är Copine som du hittar på Östermalm. De har låtit sig inspireras av Medelhavet och är ett perfekt alternativ när du inte har möjlighet att åka på semester. Du kan även bara komma dit för lite skönt barhäng om du inte är så hungrig. Om du vill äta middag lite mer privat kan du även boka ett lite mer avskilt bord. Perfekt om du ska fira något speciellt med din partner eller liknande.

kategori:

Etiketter:

Stängt för kommentarer