Företag satsar mer på frukt och grönt

Idag är det betydligt mer sunda trender ute på företagen när det gäller snacks och fika. Istället för godisautomater satsar moderna företag på gröna alternativ. Fräscha fruktkorgar stående i personalrummet eller på olika platser i företagets lokaler är populärt.

Fruktkorgar är dessutom utmärkt att ge bort i gåva istället för exempelvis ett presentkort. Här kan du läsa mer om frukt och grönt på arbetsplatser!

Ork och energi med frukt

På en arbetsplats är det viktigt att personalen känner sig motiverad och här kommer kosten in i bilden. Att bara dricka kaffe och slänga i sig onödiga snacks under arbetsdagen är allt annat än hälsosamt. Det ger dig mindre energi och du kommer helt enkelt inte göra ett lika bra jobb. Därför är sunda och fräscha fruktkorgar ett betydligt bättre alternativ. Då kan personalen enkelt ta en frukt istället för en chokladbit och det är dessutom enkelt att ta med exempelvis ett vitaminrikt äpple på vägen till ett möte.

Frukt på jobbet är en lyx och det är en värdefull investering i medarbetarnas hälsa, men även arbetsplatsens välmående som en helhet. Frukt genererar ork och energi till att prestera på topp under arbetsdagens timmar. Fruktkorgar och möjligheten att motionera på raster är en perfekt kombination.

Fint med fruktkorgar

Det bör också nämnas i sammanhanget att fint komponerade fruktkorgar gör mycket för arbetsmiljön. Du får en färgklick mitt i rummet och förutom att bjuda in till ett gott snack blir fruktkorgar en stilfull inredningsdetalj.

Företag som tar emot kunder i lokalerna kan med fördel inreda med goda fruktkorgar eftersom det skapar en trivsam stämning. Ställ fram fruktkorgar på mötesbord och bjud kunderna på ett gott hälsosnack istället för kakor eller bullar.

Idag är det enkelt att beställa fruktkorgar till kontor och företagslokaler. Du kan dessutom få regelbunden leverans för att alltid ha färsk frukt på arbetsplatsen. När du beställer fruktkorg på nätet kan du bland annat välja mellan baskorgar och premiumvarianter. Det vill säga, klassiska fruktkorgar med till exempel äpplen, bananer och päron eller tropisk frukt samt bär. Självklart kan du även satsa på ekologiska fruktkorgar med frukt som är förstahandssorterad.

kategori:

Etiketter:

Stängt för kommentarer